1
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی مکانیک، واحد تاکستان، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران
2
استادیار، گروه مهندسی مکانیک، واحد تاکستان، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران
چکیده
درک چگونگی روند مصرف انرژی و ارائه روشهای مختلف جهت کاهش و بهینه سازی آن تحت عنوان مدیریت مصرف انرزی در سالهای اخیر به شدت مورد توجه قرار گرفته است. انرژیهای تجدید پذیر نقش مهمی در این زمینه ایفا میکنند. . مواد تغییر فاز دهنده دارای این قابلیت میباشند که در هنگام دریافت انرژی، با تغییر فاز آن را به صورت انرژی نهان در خود ذخیره کرده و در زمان مورد نظر با بازگشت به فاز اولیه، انرژی ذخیره شده را در اختیار محیط پیرامونی خود قرار دهند. مواد تغییر فاز دهنده در ساختمانها به دو روش فعال و غیر فعال این فرآیند را انجام میدهند. پژوهش و تحلیل نرم افزاری این موضوع، با استفاده از مواد تغییر فاز دهنده در یک ساختمان واقع در شهر زنجان انجام شده و تاثیر کاربرد این مواد به شکل قسمتی از مصالح ساختمان بر روی بار سرمایشی آن مورد بررسی قرار گرفته است.
اسمعیلی, محمدرضا, & نیکیان, محمد. (1397). بررسی تاثیراستفاده از مواد تغییر فاز دهنده بر عملکرد سیستم سرمایش ساختمان در اقلیم زنجان. فصلنامه تحقیقات مکانیک کاربردی, 9(4), 3-9.
MLA
محمدرضا اسمعیلی; محمد نیکیان. "بررسی تاثیراستفاده از مواد تغییر فاز دهنده بر عملکرد سیستم سرمایش ساختمان در اقلیم زنجان". فصلنامه تحقیقات مکانیک کاربردی, 9, 4, 1397, 3-9.
HARVARD
اسمعیلی, محمدرضا, نیکیان, محمد. (1397). 'بررسی تاثیراستفاده از مواد تغییر فاز دهنده بر عملکرد سیستم سرمایش ساختمان در اقلیم زنجان', فصلنامه تحقیقات مکانیک کاربردی, 9(4), pp. 3-9.
VANCOUVER
اسمعیلی, محمدرضا, نیکیان, محمد. بررسی تاثیراستفاده از مواد تغییر فاز دهنده بر عملکرد سیستم سرمایش ساختمان در اقلیم زنجان. فصلنامه تحقیقات مکانیک کاربردی, 1397; 9(4): 3-9.