در این پژوهش عددی به منظور افزایش راندمان حرارتی آبگرمکن خورشیدی، از نوار پیچشی در داخل لوله های رایزر جمع کننده خورشیدی و از نانوسیال آب-اکسید مس به عنوال سیال عامل در جمع کننده خورشیدی صفحه تخت استفاده شده است. نوارهای پیچشی استفاده شده در سه قطر 3mm، 5mm و 7mm و با سه طول گام 3cm، 6cm و 12cm هستند. نانوسیالها نیز با سه کسر حجمی 1%، 3% و 5% مورد استفاده قرار میگیرند. فرض بر این است که این آبگرمکن خورشیدی در هفته اول مرداد ماه در شهر تهران مورد آزمایش قرار گرفته است. این مطالعه ی عددی با استفاده از مدلسازی در نرم افزار ANSYS-FLUENT صورت گرفته است و نتایج آن با حالت مدلسازی شده لوله خالی همراه با سیال عامل آّب مقایسه شده و مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته شده است. با توجه به نتایج بدست آمده حالت نوار پیچشی با قطر 7mm و طول گام 3mm همراه با نانوسیال آب اکسید مس 5% حجمی به عنوان سیال عامل با راندمان 1.621 (62.1 % افزایش راندمان نسبت به حالت لوله خالی و سیال عامل آب) دارای بیشترین راندمان است
حکمی, پاشا, & شکوهمند, حسین. (1396). مطالعه عددی افزایش انتقال حرارت و راندمان جمع کنندههای تخت خورشیدی با استفاده از نوارپیچشی و نانو سیال. فصلنامه تحقیقات مکانیک کاربردی, 9(3), 41-49.
MLA
پاشا حکمی; حسین شکوهمند. "مطالعه عددی افزایش انتقال حرارت و راندمان جمع کنندههای تخت خورشیدی با استفاده از نوارپیچشی و نانو سیال". فصلنامه تحقیقات مکانیک کاربردی, 9, 3, 1396, 41-49.
HARVARD
حکمی, پاشا, شکوهمند, حسین. (1396). 'مطالعه عددی افزایش انتقال حرارت و راندمان جمع کنندههای تخت خورشیدی با استفاده از نوارپیچشی و نانو سیال', فصلنامه تحقیقات مکانیک کاربردی, 9(3), pp. 41-49.
VANCOUVER
حکمی, پاشا, شکوهمند, حسین. مطالعه عددی افزایش انتقال حرارت و راندمان جمع کنندههای تخت خورشیدی با استفاده از نوارپیچشی و نانو سیال. فصلنامه تحقیقات مکانیک کاربردی, 1396; 9(3): 41-49.